A Benton Fermentation Mask Pack egy prémium szintű maszk, amely három fermentált összetevőt, ceramidot és peptideket tartalmaz.  Ez a maszk táplálja és nyugtatja a bőrt, így a bőr megkönnyebbül és rugalmassá válik.  Bőrgyógyászatilag tesztelt hármas erjesztett összetevők Galactomyces Ferment Filtrate Lactobacillus / Collagen Fermeni Filtrate Bifida Ferment Lusate

Használati utasítás] 1. Tisztítás után készítse elő az arcot egy bőrfestékkel.  2. Nyissa ki a csomagolást, és simítsa el az arcát.  3. 10 ~ 20 perc elteltével távolítsa el a maszkot, és finoman pattintsa le a bőrt a lényegre. 

[Tétel száma / Mfg.  Dátum / lejárat  Dátum] Minden terméken megjelölve (NN.HH.ÉÉÉÉ) Felbontás után azonnal fel kell használni. 

Vigyázat 1. Csak külső használatra. 2. Kerülje a szembe jutást.  4. Hagyja abba a felhasználást és forduljon orvoshoz, ha kiütés vagy irritáció jelentkezik és tartós.

Víz, Lacto bacillus / kollagén ferment szűrlet, glicerin, propándiol. Pentilén-glikol, butilén-glikol, Bifida-fermentlizátum. 1,2 - hexándiol, nátrium-hialuronát, Ceramide NP. Aloe Barbadensis levél kivonat, Althaea Rosea gyökér kivonat, Acetil Hexap  Réz-tripeptid - 1. Betain, Panthenol Usnea Barbata (zuzmó) kivonat, Zanthoxylum Piperitum gyümölcs kivonat, Pulsatilla Koreana kivonat, hidroxi-etil-cellulóz, adenozin, karbomer, hidrogénezett lecitin, arginin

B31

7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Termék hozzáadva összehasonlításhoz