COSRX Galactomyces Alcohol-Free Toner 150 ml

4 790 Ft

Fermentált hidratáló toner

  • c24
Utolsó tételek a raktáron
  • c24
Utolsó tételek a raktáron

  • Biztonságos Fizetés
Bankkártyával vagy banki előre utalással és utánvéttel (Fizetés kiszállításkor/átvételkor a futárnak) Biztonságos Fizetés Bankkártyával vagy banki előre utalással és utánvéttel (Fizetés kiszállításkor/átvételkor a futárnak)
  • Országos Kiszállítás
25.000.- Ft  értékű vásárlás felett ingyenes kiszállítás! Országos Kiszállítás 25.000.- Ft értékű vásárlás felett ingyenes kiszállítás!
  • Pénzvisszatérítés
30 napig bármikor Pénzvisszatérítés 30 napig bármikor

COSRX Galactomyces Alcohol-Free Toner fermentált hidratáló tonik mindennapos használatra. 

Hidratáló toner 10% fermentált galactomyces (élesztőgomba) szűrlettel, ami élettel tölti meg a bőrt, visszaadja annak ragyogását. Intenzíven hidratál és segít megújítani és felkészíteni a bőrt a további ápolásra, úgy hogy puhítja azt. Egyszerre frissít és hidratál - érezhetően növeli a bőr rugalmasságát, rendszeres használat mellett a bőr hosszútávon is feltöltődik nedvességgel és hidratálttá válik, intenzív nedvességet biztosítva a dehidratált, fakó bőr számára.

Hatékonyan helyreállítja a bőr normál pH-szintjét. Niacinamide-ot és adenozint is tartalmaz, amiknek köszönhetően a bőr sokkal egészségesebben ragyogó és egységes lesz. 

 

Használat: Fújd az arcodra vagy egy vattakorongra arctisztítás után.

 

Összetevők: Mineral Water, Galactomyces Ferment Filtrate, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Ethyl Hexanediol.

c24

Megadott referenciák