PURITO Pure Vitamin C Serum C-vitaminos szérum mindennapos bőrápolásra.

Az összetétel felsorakoztatása igazán magáért beszél; a 10% C-vitamin, 84% hialuronsav, niacinamid és vörös ginzeng a legtökéletesebb kombinációk, hogy új életre keltsék a bőröd. Hatékonyan csökkenti a pattanások után visszamaradt hegeket, foltokat, a szem alatti sötét karikákat és a pigmentfoltokat is. 

 

Használat:

Arctisztítás után használd - oszlass el egy keveset az egész arcbőrön. Ne használd egymás után hámlasztókkal vagy retinolokkal.

 

Összetevők: Sodium Hyaluronate liquid (84%), Ascorbic Acid(10%), 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Arginine, Human Oligopeptide-1, Hydrolyzed Collagen, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Magnolia Liliflora Bud Extract, Lilium Tigrinum Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Tuber Magnatum Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Red Ginseng Extract, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA

P11
Értékelés
rating 8
Sokkal jobban, mint vártam. A szérum iszonyatosan puhává varázsolja a bőrömet már 5 perc, miután megszárad. Sokkal ragyogóbb és élettelteli lett az arcom, főként a homlokom és az orcám. Kevesebb pattanásom is van. Talán amit kiemelnék, hogy iszonyatosan folyik így egy kicsit nekem legalábbis nehézkes a felvitele, de persze ez egy szérum nem pedig krém(szilárd állag) Nagy csalódás volt pozitív értelemben, újravevős. Szerintem még soha nem volt ilyen puha és ragyogó az arcom.

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Termék hozzáadva összehasonlításhoz