ÖSSZEFOGLALÁS
positive

100%

(7 vélemények)

Átlagos értékelés: 9.7/10

neutral

0%

(0 vélemények)

Vélemények száma: 7

negative

0%

(0 vélemények)

Értékelés
rating

Teljesen rendben van a webshopja szerintem.

Értékelés
rating

Purito Cica Clearing BB krém 23-Natúr Beige / Könnyen kenhető, szépen egységesíti az arcbőrt, természetes a fedése, jó a textúrája. / Elégedett vagyok vele

Értékelés
rating

Benton hidratáló csiga-méh szérum / Nem pirosodtam ki , könnyen beszívódik a bőrbe . Könnyen kenhető. Mentes a káros összetevőktől. Nekem amúgy is nagyon érzékeny a bőröm . És ez a szérum semmi ilyen reakciót nem váltott ki . / Még ilyen csiga-méh szérumot nem próbáltam . Összeségében nagyon megvagyok vele elégedve . Legközelebb is biztosan vásárolok.

Értékelés
rating

Pattanás elleni lapocskák / Az illata csodálatos maga a vattakorong is puha kellemes érzést nyújt nem szárít arcom tiszta és puha frissítőnek is nagyon jó hatásos termék / Bátran ajánlom másoknak is hatalmas meglepetés volt,hogy ennyire hatásos mert nem hittem benne amíg elnem kezdtem alkalmazni

Értékelés
rating

COSRX AHA/BHA Mélytisztító, hámlasztó toner minden bőrtípusra / Egyáltalán nem irritálja a bőrömet, könnyen használható. Sokkal hidratáltabbnak tűnik az arcom. Semmilyen pattanás, semmi probléma nem alakult ki a bőrömön. Az állaga miatt könnyen feltudom vinni az arcomra. / Egy nagyon jó hámlasztó termék, csak ajánlani tudom komplikált arcbőrre, saját tapasztalatként.

Értékelés
rating

Benton koncentrált hifratáló csiga-méh esszencia / Most próbáltam először esszenciát, és nem ragad, könnyen felszívódik. Érzékeny a bőröm, ezért fontos volt, hogy ne pirosodjon ki. Feszesítő hatást is tapasztaltam. Tetszik a kiszerelése is, szuper az adagolója, szép a design. / Nekem fontos, hogy szinte csak természetes alapanyagokat tartalmazzon a termék. Nagyon szuper hatású a csiganyál, illetve a háziméh méreg. A Benton termékcsaládból most már ismerem az esszenciát, amit tudok ajánlani és bátran kipróbálnék más Benton termékeket is ezek alapján.

Értékelés
rating

PURITO C-vitaminos szérum / A szérum iszonyatosan puhává varázsolja a bőrömet már 5 perc, miután megszárad. Sokkal ragyogóbb és élettelteli lett az arcom, főként a homlokom és az orcám. Kevesebb pattanásom is van. / Nagy csalódás volt pozitív értelemben, újravevős. Szerintem még soha nem volt ilyen puha és ragyogó az arcom.

Termék hozzáadva összehasonlításhoz