Ez a Centella Green Level Calming Toner továbbfejlesztett változata, amely nem tartalmaz illóolajokat. A 10% Centella Asiatica kivonat és a Panthenol megnyugtatja és enyhíti az irritált bőrt. Ez a festék nátrium-hialuronátot tartalmaz, amely kis molekuláris szerkezete miatt vonzza a nedvességet és mélyen behatol a bőrbe, táplálja a durva bőrt. Alacsony pH-jával, 5,5-vel és alkoholmentes tulajdonságokkal rendelkezik, ez a festék érzékeny bőrre használható a bőrápolás első lépéseiben.

Alapanyagok

■ Centella Asiatica

A Centella Asiatica leginkább sebgyógyító képességeiről ismert. Az úgynevezett „tigrisfű” abból a legendából, miszerint a tigrisek körbetekerik ezt a füvet, hogy meggyógyítsák a sebeket. A CICA nyugtatja és csökkenti a bőr gyulladását.

■ Nátrium-hialuronát

Növeli a nedvességtartalmat, revitalizálja a bőr külső felületi rétegeit, lágyítja és javítja a száraz bőrt.

■ Panthenol

A panthenol tökéletes hatóanyag az érzékeny bőr számára. A testbe felszívódva a panthenol B-vitaminná válik. Megnyugtatja és helyreállítja a fáradt bőrt, és erősíti a bőr gátját. Segít megnyugtatni a bőrpírt és megnyugtatja az érzékeny bőrt.

* A fenti leírás az alapanyag jellemzőire korlátozódik

Hozzávalók

Víz, Centella Asiatica kivonat (erősíti a bőrzárást), butilén-glikol (nedvesítőszerek), pentilén-glikol (bőr kondicionáló szerek), dipropilén-glikol (nedvesítőszerek), 1,2-hexándiol (stabilizátorok), Trehalose (nedvesítőszerek), Nátrium-hialuronát (természetes) hidratáló faktor / nedvesítőszerek), Madecassoside (erősíti a bőrzárást), Asiaticoside (erősíti a bőrzárást), Asiatic Acid (erősíti a bőrzárást), Madecassicid (erősíti a bőrzárást), Panthenol (erősíti a bőrzárást), Carbomer (viszkozitást növelő szerek), Allantoin (bőrvédő szerek), Arginin (bőr kondicionáló szerek), Portulaca Oleracea kivonat (bőr kondicionáló szerek), Etilhexilglicerin (bőr kondicionáló szerek), Dinátrium EDTA (stabilizátorok)

P28

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

chat Hozzászólások (0)
Termék hozzáadva összehasonlításhoz