PURITO Defence Barrier PH Cleanser 150 ml

4 890 Ft

PURITO Defence Barrier p Cleanser 150 ml

  • c39
Raktáron
  • c39
Raktáron

  • Biztonságos Fizetés
Bankkártyával vagy banki előre utalással és utánvéttel (Fizetés kiszállításkor/átvételkor a futárnak) Biztonságos Fizetés Bankkártyával vagy banki előre utalással és utánvéttel (Fizetés kiszállításkor/átvételkor a futárnak)
  • Országos Kiszállítás
25.000.- Ft  értékű vásárlás felett ingyenes kiszállítás! Országos Kiszállítás 25.000.- Ft értékű vásárlás felett ingyenes kiszállítás!
  • Pénzvisszatérítés
30 napig bármikor Pénzvisszatérítés 30 napig bármikor

Enyhén savas pH-értékű, 5,5-ös tisztítószerrel védje meg bőrgátját. Ez a frissítő géltisztító gazdag habbá alakul, amely gyengéden megtisztítja a bőrt. Ez a lemosó Centella kivonattal készült, amely hidratálja, nyugtatja és erősíti a bőrt. Ez egy gyengéd tisztítószer, amely érzékeny és száraz bőrre alkalmas. Nem távolítja el a bőrt a természetes nedvességtől, és hidratált marad.

Hozzávalók

Víz, kokabetán (tisztítószerek), nátrium-lauril-metil-izetionát (tisztítószerek), arginin (pH-beállítók), nátrium-klorid (viszkozitást növelő szerek), betain (nedvesítőszerek), akrilátok / C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer (viszkozitást növelő szerek) ), Hidroxi-acetofenon (antioxidánsok), nátrium-metil-izetionát (tisztítószerek), laurinsav (tisztítószerek), Centella Asiatica kivonat (bőr kondicionáló szerek), nátrium-laurát (tisztító szerek), Melaleuca Alternifolia (teafa) levélolaj (bőr- Kondicionáló szerek), etilhexilglicerin (bőr kondicionáló szerek), allantoin (bőrvédő szerek), dinátrium-EDTA (stabilizátor), 1,2-hexándiol (oldószerek)

c39

Megadott referenciák