PURITO From Green Deep Foaming Cleanser 150 ml

5 900 Ft

PURITO From Green Deep Foaming Cleaner 150 ml

  • K02
Raktáron
  • K02
Raktáron

  • Biztonságos Fizetés
Bankkártyával vagy banki előre utalással és utánvéttel (Fizetés kiszállításkor/átvételkor a futárnak) Biztonságos Fizetés Bankkártyával vagy banki előre utalással és utánvéttel (Fizetés kiszállításkor/átvételkor a futárnak)
  • Országos Kiszállítás
25.000.- Ft  értékű vásárlás felett ingyenes kiszállítás! Országos Kiszállítás 25.000.- Ft értékű vásárlás felett ingyenes kiszállítás!
  • Pénzvisszatérítés
30 napig bármikor Pénzvisszatérítés 30 napig bármikor

Ez a tisztítószer természetes összetevőkből áll, és nem tartalmaz olyan kémiai felületaktív anyagokat, mint az SLS és az SLES, amelyek irritációt okozhatnak, így kiválóan alkalmazhatók minden bőrtípusú, beleértve az érzékeny bőrt is. Tisztítás után hidratáltan hagyja a bőrt, és nagyszerű reggeli és éjszakai használatra. A bőr savköpenyének optimális pH-ján 5,5 tartva ez a lemosó megvédi a bőrgátat. A finom és gazdag hab eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból, a Centella Asiatica kivonat pedig erősíti a bőr gátját, így egészséges bőrt eredményez.

Hozzávalók

Tisztított víz, nátrium-kokoil-izetionát (kókusz eredetű felületaktív anyag), glicerin (nedvesítőszerek), nátrium-metil-kokoil-taurát (kókuszból származó anionos felületaktív anyag), kálium-kokoil-glicinát (természetes eredetű felületaktív anyag), butilén-glikol (nedvesítőszerek), természetesen-kokain-betain ( származtatott felületaktív anyag), nátrium-klorid (viszkozitást növelő szerek), Polyquaternium-67 (Enhancer), kálium-kokóát (természetes felületaktív anyagok), Centella Asiatica kivonat (erősíti a bőrgátat), Citromsav (pH-beállítók), Camellia Sinensis levél kivonat (bőrnyugtató) , Glycyrrhiza Glabra (édesgyökér) gyökérkivonat (bőr kondicionáló szerek), Agrimonia Eupatoria kivonat (bőr kondicionáló szerek), dinátrium EDTA (stabilizátorok), Houttuynia Cordata kivonat (bőr kondicionáló szerek), Perilla Frutescens levél kivonat (bőr kondicionáló szerek) ), Kaprilil-glikol (bőr kondicionáló szer), pentilén-glikol (bőr kondicionáló szer), hidroxi-acetofenon (antioxidáns)

K02

Megadott referenciák