• -20%

Ez egy multifunkciós hidrokolloid tapasz, amely diszkrét fedést, védelmet biztosít, gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt a kezdődő pattanások esetén, segít a fehér komedókban felgyűlt faggyú felszívódásában, valamint felnyílt pattanások esetén a sebkezelésben, hegmentes bőrregenerációban is.

A magas minőségű hidrokolloid tapasz magába szívja a sebváladékot és nedves környezetet tart fenn, hogy a bőr minél hamarabb regenerálódni tudjon.

Kezdődő pattanások esetén alkalmazva segít csökkenteni a bőr gyulladásos állapotát, az ázsiai gázlóból kivont Asiaticoside, Madecassic sav és Asiatic sav összetevők antioxidáns, gyulladáscsökkentő és kollagéntermelést serkentő tulajdonságai révén. Védi a már előrehaladott stádiumban lévő pattanásokat a felnyílástól, és a felülfertőződéstől, így lehetővé teszi a pattanásokban és komedókban felgyülemlett folyadék és faggyú higiénikus kivonását.

Használata:

  • Hogy kissé megnyisd a pórusokat mosd meg az arcod langyos vízzel.
  • Ezután finoman szárítsd meg az arcod. Bizonyosodj meg róla, hogy az érintett bőrfelület teljesen száraz, máskülönben a tapasz nem ragad megfelelően.
  • Ne használj más akne-kezelő terméket a tapasz felhelyezése előtt!
  • Nyomd meg a bevágást a a védőfólián és igyekezz úgy levenni a tapaszt, hogy középen ne érj hozzá.
  • Tedd a tapaszt a pattanásra és finoman nyomd rá 5 másodpercig. Várj 5-8 órát amíg az átlátszó tapasz középen halvány fehér színűvé válik, ebből tudni fogod, hogy elvégezte a feladatát.
  • Távolítsd el a tapaszt, tisztítsd meg és hidratáld a bőrterületet, ha szükséges helyezz fel újabb tapaszt, ha a pattanás még mindig kezelésre szorul.

c44

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

chat Hozzászólások (0)
Termék hozzáadva összehasonlításhoz