BŐRÁPOLÁSI ABC - C

BŐRÁPOLÁSI ABC - C

BŐRÁPOLÁSI ABC - C

Új blogsorozatunk a Bőrápolási ABC lényege, hogy minden hónapban beszélni fogunk összetevőkről az ABC minden betűjével. Így apránként minden fontosabb hatóanyag ismérveit megtanulhatjuk.

Májusban a C betűvel folytatjuk!

Ceramidok

A ceramidok a bőrben is megtalálható lipidek, amik segítik a bőr sejtjeinek kapcsolódását - tehát bőrazonos összetevőnek tekinthetjük. A ceramidok erősítik a bőr szerkezetét, egészséges működését.

C-vitamin

Az egyik legerősebb antioxidáns, amely óvja a bőrt az öregedéstől, káros, külső környezeti hatásoktól. Visszaadja a bőr ragyogását, megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását és a kialakult foltokat is halványítja.

Collagen

A kollagén egy fehérje, amely a bőr rugalmasságáért felel a bőrben. Idővel csökken a természetes termelődése, így kialakulnak a ráncok, azonban ha kívül-belül pótoljuk a kollagént szervezetünk számára a bőr is visszanyeri elaszticitását és lassabban jelennek meg rajta az öregedés jelei.

Citromsav

A citromsav egy AHA féle, amelyet gyümölcsökből, magvakból, tejből vagy cukorból nyernek ki. Felgyorsítja a bőr megújulását, frissességgel és ragyogással tölti fel a bőrt. Támogatja az epidermis egészséges működését és kiváló folthalványító is.

Termék hozzáadva összehasonlításhoz